Arbëri

Haradinaj i pret sot në takim në orën 14:00 të gjithë kryetarët e partive

Foto: Driton Paçarada / Koha
 

Kryetari i AAK-së, ish kryeministër i Kosovës, Ramush Haradinaj, i ka ftuar sot në takim në Kuvendin e Kosovës, të gjithë kryetarët e partive parlamentare.

Ftesën e ka bërë dje, siç tha ai, për të diskutuar rreth tarifës, e që thotë se partia e tij dhe ai vet, është që tarifa të hiqet veç kur Serbia ta njeh Kosovën në kufijtë ekzistues.