Arbëri

142 gjoba për ndotësit e mjedisit gjatë 4 muajve të fundit, prin Peja

Foto: Let's Do It Kosova
 

142 gjoba janë shqiptuar për katër muajt e fundit, nëntor, dhjetor, janar dhe shkurt në Kosovë, për ndotësit e mjedisit.

“Let’s Do It” thotë se ka vazhduar monitorimin e zbatimit të Udhëzimit Administrativ për Gjoba Mandatore nga inspektorët komunal mjedisor dhe qendror për shqiptimin e gjobave për ndotësit.