Arbëri

MASHTI mirëpret kontributin e ASHAK-ut për përmirësimin e sistemit të arsimit

MASHTI mirëpret kontributin e ASHAK-ut për përmirësimin e sistemit të arsimit

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Hykmete Bajrami, ka vizituar Akademinë e Shkencave dhe të Arteve të Kosovës, ku është pritur nga kryetari Mehmet Kraja dhe Kryesia e Akademisë.

Përmes një njoftimi për media u bë e ditur se Kraja e informoi Bajramin për punën dhe aktivitetet e ASHAK-ut, me fokus të veçantë rreth një dokumenti/platforme që po e përgatit Akademia, në bashkëpunim me ekspertët e fushës edhe jashtë akademisë.