Arbëri

20 vjet ciceron në kompleksin “Adem Jashari”

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Historinë e heroizmit të komandantit legjendar, Adem Jashari, dhe familjes së tij e njeh në thelb.

Kjo, pasi që për 20 vjet radhazi, Xhevat Imeri, shërben si ciceron në kompleksin memorial “Adem Jashari”.