Arbëri

Vagonët e prishur

 

Sabit Berisha për vite të tëra kishte qenë shef i mirëmbajtjes së motorëve në Hekurudhën e Kosovës.

Rrëfimi i tij për punën dhe pretendimi për keqpërdorimin e zyrtarëve shtetërorë është i gjatë.