Arbëri

Projektet kryesore të Qeverisë Kurti për rrugë

Projektet kryesore të Qeverisë Kurti për rrugë
Foto: Koha/Arkiv
 

Pavarësisht se gjatë viteve të fundit është investuar shumë në përmirësimin e infrastrukturës rrugore kombëtare dhe rrugëve rajonale, qeveria Kurti ka konsideruar se nevojat e vendit për infrastrukturë të transportit mbeten të mëdha.

Theksin e ka vënë tek lidhja më e mirë dhe më e shpejtë mes rajoneve.