Arbëri

Aktivistët e VV-së përplasen me policinë pas shkrimit të grafiteve në muret e Tiranës

Aktivistët e VV-së përplasen me policinë pas shkrimit të grafiteve në muret e Tiranës
 

Policia e Shtetit në Shqipëri dhe aktivistët e Lëvizjes Vetëvendosje janë përfshirë në konflikt, të enjten në Tiranë.

Arsyeja e përplasjes ka të bëjë me shkrimin e grafiteve në muret e godinës së Drejtorisë së Përgjithshme të Policisë së Shtetit, nga ana e aktivistëve të VV-së, në mbrojtje të grave nga dhuna e burrave dhe injorimi i tyre nga ana e policisë.