Arbëri

Prekazi 22 vjet më parë, nga arkivi i fotografive të “Kohës Ditore” [pamje shqetësuese]

Prekazi 22 vjet më parë, nga arkivi i fotografive të “Kohës Ditore” [pamje shqetësuese]
 

Sot janë bërë 22 vjet nga rënia heroike e familjes Jashari në Prekaz.

“Koha Ditore” ruan në arkivin e saj fotografi që fotoreporteri Alban Bujari i ka shkrepur në atë kohë – nga periudha e nisjes së luftimeve mes forcave serbe dhe luftëtarëve të UÇK-së, pamje të kufomave të djegura, e deri te varrosja e viktimave.