Arbëri

Qeveria Kurti s’i denoncon vendimet e jashtëligjshme të Qeverisë Haradinaj

Qeveria Kurti s’i denoncon vendimet e jashtëligjshme të Qeverisë Haradinaj

Veç dhjetë ditë përpara se ta linte Zyrën e kryeministrit, Ramush Haradinaj ka nënshkruar një vendim, nëpërmjet të të cilit Bahri Berishës i jepej një mandat i ri si drejtor i Doganës. 

Vendimi nuk kishte bazë ligjore. Mandati i tij i parë do të përfundonte më 8 shkurt, pesë ditë pasi Haradinaj duhej ta lëshonte Zyrën, dhe në vend të tij do të ulej Albin Kurti.