Arbëri

Liberalizimi i vizave do të ruante besueshmërinë e BE-së në rajon

Foto: Facebook / Gent Cakaj
 

Ministri në detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme në Qeverinë e Shqipërisë, Gent Cakaj, ka thënë se liberalizimi i vizave me Kosovën, do të bënte Bashkimin Evropian të ruante besueshmërinë në gjithë rajonin.

Cakaj ka folur për liberalizimin e vizave me Kosovën si dhe për hapjen e negociatave me Shqipërinë e Maqedoninë e Veriut në Konferencën e Nivelit të Lartë për Perspektivën Evropiane në Selanik, të hënën.