Arbëri

Prokuroria kërkon që Rrahim Hashimi e Kadri Rexhepi të shpallen fajtorë për mashtrim

 

Prokuroria i ka kërkuar Gjykatës që t’i shpallë fajtorë të pandehurit Rrahim Hashimi dhe Kadri Rexhepi për veprën penale “mashtrim”.

"Të pandehurit Rrahim Hashimi dhe Kadri Rexhepi e kanë kryer veprën penale e cila u vihet sipas aktakuzës ku vërtetohet se në bazë të dëgjimit të të dëmtuarit Faton Dalladaku në cilësinë e dëshmitarit dhe si në bazë të dëgjimit të dëshmitarëve të tjerë", ka deklaruar prokurorja Rukije Shasivari.