Arbëri

Osmani pas tragjedisë në Gjilan thotë se problemet e shëndetit mendor duhet të merren më seriozisht nga institucionet

Osmani pas tragjedisë në Gjilan thotë se problemet e shëndetit mendor duhet të merren më seriozisht nga institucionet

Kryetarja e Kuvendit të Kosovës, Vjosa Osmani gjatë vizitës në Gjilan ka deklaruar se ndjehen të trishtuar për tragjedinë në familjen Bllaca, që ka ndodhur në këtë qytet ku mbeten pesë persona të vdekur.

Sipas saj prioritet është zhvillimi ekonomik dhe krijimi i vendeve të reja të punës por institucionet do të merren edhe me trajtimin e problemeve që kanë të bëjnë me shëndetin mendor, raporton Koha Ditore.