Arbëri

Thaçi për BBC-në: Nëse ndodh diçka rreth negociatave me Serbinë, do të ndodhë sivjet

Thaçi për BBC-në: Nëse ndodh diçka rreth negociatave me Serbinë, do të ndodhë sivjet
 

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi pas pak më shumë se një muaji hyn në vitin final të mandatit të tij pesëvjeçar dhe të negociatave të papërfunduar midis Beogradit e Prishtinës.

“Nëse ndodh diçka në bisedimet me Serbinë, do të ndodhë sivjet.