Arbëri

Shqipëria dhe Komisioni Evropian nënshkruajnë marrëveshjen e parë të ndihmës pas tërmetit

Kryetarja e Komisionit Evropian, Ursula von den Leyen, dhe kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, kanë nënshkruar në Bruksel marrëveshjen e parë të ndihmës për Shqipërinë pas tërmetit.

Ajo kap vlerën e 15 milionë eurove dhe do të shërbejë për rindërtimin e shkollave të dëmtuara nga tërmeti, raporton KTV.