Arbëri

Dy ditëlindjet e ushtarit

Dy ditëlindjet e ushtarit
 

Abdullah Musliu feston për një ditë “lindjen” e shtetit të Kosovës dhe ditëlindjen e tij. “Nuk mund t’i numëroj urimet dhe postimet. Dhe u jam mirënjohës dhe iu shpreh falënderime të gjithëve. Marr urime përmes telefonit, rrjeteve sociale, Instagramit”, thotë ai. “Sigurisht që i bie se krejt e festojnë ditëlindjen time, por fatmirësisht nuk është vetëm ditëlindja ime”

17 Shkurti është ditë e festës së dyfishtë për Abdullah Musliun nga Reçaku. Në ditën kur Kosova feston dymbëdhjetëvjetorin e Pavarësisë, ish-ushtari i UÇK-së mbush 46 vjet. Kremtja e shpalljes së Pavarësisë mbetet më e veçanta në jetën e tij, edhe pse ishte një e diel e ftohtë, por me rreze dielli.