Arbëri

Sindikata e KEK-ut sugjeron punëtorët e KEDS-it të thërrasin protesta

Sindikata e KEK-ut sugjeron punëtorët e KEDS-it të thërrasin protesta
Foto: Koha/Arkiv

Pas largimeve të fundit nga puna prej KEDS-i, e fundit që ishte e Rashit Gashit, ka reaguar Sindikata e Re e Korporatës Energjetike të Kosovës. KEK-u, solidarizohet me kryesindikalistin Gashi, dhe u bën thirrje punëtorëve të reagojnë.

Gashi, që ishte ishte sekretar në federatën e sindikatave të pavarura “Elektrokosova”, pretendon se shkak i përjashtimit të tij u bë angazhimi i tij sindikal.