Arbëri

OVL e UÇK-së kërkon sqarim për marrëveshjet e nënshkruara sot me Serbinë

OVL e UÇK-së kërkon sqarim për marrëveshjet e nënshkruara sot me Serbinë

Në një komunikatë për media, OVL e UÇK-së thotë se këto marrëveshje, përfshirë edhe atë për korridorin ajror Prishtinë-Beograd, duken të mjegulluara dhe se qeveria duhet të dalë publikisht në mënyrë që të sqarojë përmbajtjen e tyre.

“Nënshkrimi i marrëveshjes për korridorin ajror në relacionin Prishtinë-Beograd, e po ashtu nënshkrimi i marrëveshjeve të sotme për hekurudhat dhe autostradat, siç e kemi parë në media, duken të mjegulluara. OVL UÇK kërkon nga ish-Qeveria dhe Qeveria aktuale e Kosovës, si dhe institucionet e partitë politike, që të sqarojnë publikun se çfarë përmbajnë këto marrëveshje”, thuhet në komunikatë.