Arbëri

Grenell: Marrëveshjet Kosovë-Serbi u arritën falë direktivave të qarta të Trumpit

Grenell: Marrëveshjet Kosovë-Serbi u arritën falë direktivave të qarta të Trumpit

I dërguari i posaçëm i presidentit Donald Trump për bisedimet Kosovë – Serbi, Richard Grenell, ka thënë se nwnshkrimi i marrëveshjeve mes Kosovës dhe Serbisë është bërë falë direktivave të qarta të presidentit të SHBA-së, Donald Trump.

Në një postim në Twitter pas nënshkrimit të marrëveshjeve e cila u bë në Konferencën e Sigurisë në Munih, Grenell ka thënë se brenda katër muajve kanë arritur t’i nënshkruajnë tri marrëveshje.