Arbëri

OEAK: Marrëveshja me Serbinë për hekurudhën dhe autostradën do të sjellë përfitime ekonomike

OEAK: Marrëveshja me Serbinë për hekurudhën dhe autostradën do të sjellë përfitime ekonomike

Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë e mirëpret nënshkrimin e marrëveshjes për hekurudhën dhe autostradën mes autoriteteve kosovare dhe serbe.

Sipas një njoftimi për media, OEAK thotë se beson fuqishëm se kjo marrëveshje do të sjellë përfitime të shtuara ekonomike për të dyja vendet, e sidomos për kompanitë e sektorit privat që operojnë në secilin vend.