Arbëri

Porositë e Kurtit e Osmanit për 14 shkurt

Porositë e Kurtit e Osmanit për 14 shkurt

Druri i dashurisë me mesazhe kundër dhunës, ka qenë simbolikë e emisionit të mëngjesit në KTV.

Që dashuria duhet të vazhdojë edhe pas 14 shkurtit dhe që dhuna nuk është pjesë e saj, kanë qenë disa nga porositë e personaliteteve si: kryeministri Albin Kurti, kryeparlamentarja Vjosa Osmani, ish-presidentja, Atifete Jahjaga, ish-kryeministri Ramush Haradinaj, autori dhe publicisti Adriatik Kelmendi, si dhe shumë të tjerë.