Arbëri

Ambasadori austriak premton angazhim për liberalizim të vizave në Kosovë

 

Ministri i Integrimit Evropian, Blerim Reka priti sot në takim Ambasadorin Austriak në Kosovë, Christoph Weidinger me të cilin bisedoi për proceset integruese dhe për mbështetjen e integrimit Evropian të Kosovës.

Ambasadori Weidinger theksoi se qeveria e re austriake ka deklaruar në programin e saj, se me prioritet te lartë do vazhdojë të mbështes Kosovën në rrugën e saj europiane, se do angazhohet edhe më tej në procesin e libaralizimit të vizave, dhe se Austria mbështetë dialogun në mes Prishtinës dhe Beogradit.