Arbëri

Paralajmërohet eskalim i protestave në Stantërg për padrejtësitë e punësimeve në Trepçë

Paralajmërohet eskalim i protestave në Stantërg për padrejtësitë e punësimeve në Trepçë

Dhjetëra protestues kanë vazhduar të protestojnë edhe sot nga ora 6:30 para hyrjes së minierës Trepça në Stantërg, në shenjë pakënaqësie me procesin e fundit të punësimit në këtë ndërmarrje.

Ata paralajmëruan veprime radikale dhe eskalim të situatës nga java e ardhshme, në rast se institucionet përkatëse nuk merren më seriozisht me problemin e tyre.