Arbëri

Ambasada amerikane në Gjermani e quan historike marrëveshjen Kosovë Serbi

Ambasada amerikane në Gjermani e quan historike marrëveshjen Kosovë Serbi

Ambasada amerikane në Gjermani e ka quajtur marrëveshjen për hekurudha, lidhje ajrore dhe autostrada ndërmjet Kosovës dhe Serbisë, një progres historik drejt zhvillimit ekonomik.

Ambasada e SHBA-së në Gjermani thotë se kjo marrëveshje do të lehtësoj qarkullimin e njerëzve dhe mallrave ndërmjet Kosovës dhe Serbisë, transmeton Koha.net.