Arbëri

​Gjermania e Austria ofrojnë mbështetje për arsimin në Kosovë

 

Gjermania e Austria kanë premtuar mbështetje për arsimin në Kosovë.

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Hykmete Bajrami ka pritur sot ambasadorin e Gjermanisë në Kosovë, Christian Heldt, me të cilin ka biseduar për bashkëpunimin në arsim dhe prioritetet që ka Qeveria e Kosovës për ta përmirësuar gjendjen në arsim.