Arbëri

Deputeti i VV-së synon ta bëjë një pako të duhanit pesë euro

 

Dimal Basha, deputet i Vetëvendosjes, me një fushatë vetëdijësuese të nisur në Ferizaj, po synon të bindë qytetarët dhe pronarë të kafeterive që të respektojnë Ligjin për ndalimin e duhanit në hapësira të mbyllura. Ndër iniciativat e tij është rritja e akcizës me ç’rast ka cekur se një pako e duhanit duhet të kushtojë pesë euro.

Në Express Intervistën në KTV, Basha ka thënë se për të ndikuar në respektim më të madh të këtij ligji duhet vetëdijesim i qytetarëve, bashkëpunim me komunat, inspektorët dhe Policinë e ndihmë edhe nga Bashkësia Islame.