Arbëri

Kosova Motors importues zyrtar i Hyundai Motor Company

Kosova Motors importues zyrtar i Hyundai Motor Company
Artikull i sponsorizuar

Kosova Motors JSC, nga 1 janari i këtij viti, është bërë importuesi i vetëm zyrtar i Huyndai Motor Company për Republikën e Kosovës.

Marrja e përfaqësisë së Hyundai Motor Company për Kosovë është bërë duke dëshmuar edhe një herë besueshmërinë, përkushtimin dhe përvojën e gjatë cilësore në treg të Kosova Motors.