Arbëri

Koronavirusi tani mund të diagnostikohet edhe në Kosovë

 

Derisa në Kinë dhe në disa vende të tjera koronavirusi po përhapet me të madhe dhe nga i cili numri i të infektuarve ka shkuar mbi 28 mijë, Instituti i Shëndetit Publik ka marrë masat e para, në rast se edhe në Kosovë shfaqet ky virus.

Ky institut ka siguruar materialin e nevojshëm laboratorik, me të cilin do të arrinte të diagnostikonte rastet e dyshimta me virusin vdekjeprurës, raporton KTV.