Arbëri

Cosmo: Si e njoh Albin Kurtin?

 

Emisioni Cosmo në KTV u sjell biografinë e aktivizimit politik të Albin Kurtit që nga koha e Demonstratave të 1997-s.

Jeta në burgjet e Serbisë. Rrugën radikale që ndoqi Lëvizja e tij - Vetëvendosje deri në ndryshimin e saj në parti politike dhe ndarjen në dysh.