Arbëri

Zëvendësohen deputetët që u bënë ministra, debat për kuotën

 

Kuvendi i Kosovës do të ketë sërish përbërje të re. Kjo ngase deputetët që u emëruan nëpër pozita udhëheqëse në Qeveri, u zëvendësuan me 11 deputetë të rinj të legjislaturës së shtatë.

Zëvendësimi i tyre është bërë në bazë të renditjes së votave në zgjedhjet e 6 tetorit dhe në bazë të të njëjtës gjini, raporton KTV.