Arbëri

Haradinaj takon Palmerin, i thotë se taksën e vendosi “për t’u mbrojtur nga politika agresive” e Serbisë

Haradinaj takon Palmerin, i thotë se taksën e vendosi “për t’u mbrojtur nga politika agresive” e Serbisë

Ish-kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, i cili po qëndron në SHBA në një vizitë zyrtare, ka takuar Zëvendës Asistentin e Sekretarit të Shtetit dhe Përfaqësuesin e Posaçëm për Ballkanin Perëndimor, Ambasadorin Mathew Palmer, nga Departamenti i Shtetit.

Në këtë takim, Haradinaj tha t’i ketë thënë Palmerit se Kosova ka treguar maturi në funksionim të demokracisë duke mbajtur zgjedhje të lira dhe me transfer demokratik të pushtetit.