Arbëri

Osmani thotë se orientimi i Kosovës është drejt anëtarësimit në BE

Osmani thotë se orientimi i Kosovës është drejt anëtarësimit në BE
 

Kryetarja e Kuvendit të Kosovës Vjosa Osmani dhe shefja e Zyrës së BE-së në Kosovë Nataliya Apostolova janë pajtuar për forcimin e bashkëpunimit reciprok në fushën e legjislacionit.

Pas takimit, kryetarja e Kuvendit të Kosovës tha se orientimi i popullit të Kosovës e po ashtu edhe institucioneve të vendit vazhdon të mbetet anëtarësimi në BE.