Arbëri

Ruçi uron Osmanin: Besimplotë te lidershipi juaj ndaj sfidave të mëdha

 

Tiranë, 4 shkurt - Kryetari i Kuvendit, Gramoz Ruçi uroi sot Kryetaren e Kuvendit të Kosovës, Vjosa Osmani, me rastin e zgjedhjes në këtë detyrë të lartë.

“Ju uroj suksese në këtë detyrë fisnike, në shërbim të Republikës dhe qytetarëve të Kosovës. Jam besimplotë se Ju do ta udhëhiqni Kuvendin e Republikës së Kosovës drejt përballimit të sfidave të mëdha të zhvillimit e integrimit të Republikës së Kosovës si edhe rritjes së kontributit të saj për stabilitetin, paqen dhe sigurinë në rajon e më gjerë”, shprehet Ruçi në mesazh.