Arbëri

Pacolli përkrah Qeverinë Kurti

Pacolli përkrah Qeverinë Kurti

Behgjet Pacolli, kryetar i AKR-së, ka thënë se partia e tij do të votojë pro formimit të Qeverisë Kurti.

Ai ka thënë se nuk mund të veprojë ndryshe dhe “do të vazhdoj të mbetem konstruktiv”.