Arbëri

E Diela me “Kohën Ditore” sjell historikun e dialogut Kosovë-Serbi

Historia nëntëvjeçare e dialogut ndërmjet Kosovës dhe Serbisë, trajtohet gjerësisht në numrin e veçantë të së dielës në Koha Ditore.

Shkrimi kryesor me titull “Teatri i Brukselit”, tregon ecurinë e procesit që fillimisht nisi si dialog teknik, derisa trajton edhe pasojat që Federica Mogherini ka lënë pas vetes.