Arbëri

Katër organizata joqeveritare me kallëzim penal ndaj Sekretarit të Ministrisë së Mjedisit

 

Një kallëzim penal është dorëzuar këtë të premte ndaj sekretarit të përgjithshëm të Ministrisë së Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Arben Çitaku.

4 organizata të shoqërisë civile në krye me Grupin për Studime Politike dhe Juridike, kanë denoncuar sekretarin e kësaj ministrie me dyshimet se kishte vepruar kundërligjshëm kur kishte obliguar drejtorin e Urbanizmit në Prishtinë të lëshojë kushtet ndërtimore për ndërtimet përreth liqenit të Badovcit.