Arbëri

Polici i lënduar në Zhur, pritet të dërgohet për shërim jashtë vendit

 

Gjendja e policit, Artur Mrasori është stabile, megjithëse i lënduar rëndë në pjesën e qafës dhe tek sytë.

Sipas burimeve të “Kohës Ditore”, ai pritet që gjatë ditës së nesërme të dërgohet për trajtim jshtë Kosovës. Vendimin pritet ta marrë Konsiliumi i mjekëve të QKUK-së.