Flamuri shqiptar tërbon serbët, përdhoset në këmbën e urës në Tuz

Flamuri shqiptar tërbon serbët, përdhoset në këmbën e urës në Tuz

29 January 2020 11:14

Edhe pse Parlamenti i Malit të Zi miratoi ligjin që lejonte përdorimin e simboleve kombëtare në vendet publike, në realitet situata është tjetër gjë.

Pas miratimit të ligjit, një i ri shqiptar vendosi që të vizatonte flamurin në këmbën e një ure në Tuz, vend me shumicë shqiptare.

Mesa duket kjo gjë nuk është pritur mirë nga serbët, të cilët kanë shkuar dhe kanë fshirë me bojë të bardhë flamurin tonë kombëtar. Ky është një akt i dënueshëm.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme