Arbëri

QKSS: Institucionet kanë bërë pak për të kthyerit nga Siria

QKSS: Institucionet kanë bërë pak për të kthyerit nga Siria
 

Kthimi i 110 kosovarëve nga vatrat e luftës në Siri, në prill të vitit të kaluar, vazhdon të jetë sfidë për Kosovën.

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë, në një tryezë diskutimi ka prezantuar raportin “Zbërthimi i përgjegjësisë së Kosovës ndaj të kthyerve nga zonat e luftës në Siri dhe Irak”.