Arbëri

Konjufca merr pjesë në Samitin për Ballkanin Perëndimor

Konjufca merr pjesë në Samitin për Ballkanin Perëndimor
 

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Kosovës, Glauk Konjufca, ka udhëtuar sot për në Bruksel, për të marrë pjesë në Samitin e kryetarëve të parlamenteve të vendeve të Ballkanit Perëndimor dhe Parlamentit Evropian.

Samiti mbahet nesër, më 28 janar, nën patronatin e presidentit të Parlamentit Evropian, David Maria Sassoli.