Arbëri

Zyrtari i AIP-së arsyeton përdorimin e veturës zyrtare jashtë orarit të punës me mbajtjen e disa pozitave brenda institucionit

 

Ndonëse të dedikuara vetëm për përdorim dhe punë zyrtare, veturat e institucioneve publike vazhdojnë të përdoren edhe jashtë orarit të punës dhe ditëve të vikendit, raporton KTV.

Një veturë të tillë e ka në dispozicion edhe drejtori i Departamentit për marrëdhënie ndërkombëtare në Agjencinë për Informim dhe Privatësi, Jeton Arifi.