Arbëri

Shala u thotë prokurorëve e gjyqtarëve “t’i marrin seriozisht këshillat e KE-së dhe ta rrisin profesionalizimin”

 

Kryetari i Gjykatës së Apelit, Hasan Shala, në “Express Intervistën” në KTV foli rreth raportit të ekspertëve të Komisionit Evropian lidhur me vlerësimin që ua kanë bërë prokurorëve dhe gjyqtarëve të Kosovës.

Ai ka pranuar se ka ngecje e efikasitet të dobët të prokurorëve.