Arbëri

Kusari: Nëse ndryshohet kodi i sjelljes KPM-ja shndërrohet në censurues të mediave

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Komisioni i Pavarur për Medie – KPM, po synon miratimin e ndryshimeve në Kodin e Sjelljes për Shërbimet Mediale Audiovizuale, gjë që do ua ndalonte mediave raportimin nga Gjykatat.

E një gjë të tillë juristja e medias, Flutura Kusari, e konsideron të papranueshëm dhe janë në pritje të sqarimeve nga KPM-ja.