Arbëri

PDK: Vetëvendosja krijoi dhe frymëzoi grupin terrorist “Syri i Popullit”, të distancohet

PDK: Vetëvendosja krijoi dhe frymëzoi grupin terrorist “Syri i Popullit”, të distancohet
 

Partia Demokratike e Kosovës ka kërkuar nga Lëvizja Vetëvendosje të distancohet nga përfshirja në organizatën “Syri i Popullit”, pasi thotë se ajo e formoi atë.

PDK-ja, përmes një reagimi publik, thotë se dënimi i organizatës terroriste “Syri Popullit” është një lajm i mirë për qytetarët, drejtësinë dhe sigurinë në Kosovë.