Arbëri

Kuvendi me funksione të cunguara pa qeverinë

Kuvendi me funksione të cunguara pa qeverinë

Kuvendi i Kosovës, edhe pas konstituimit më 26 dhjetor, 2019, ka mbetur gjysmëfunksional dhe pa ndarjen se kush i përket pushtetit e kush opozitës.

Kështu thonë analistët politikë dhe drejtuesit e organizatave që monitorojnë punën e kuvendit.