Arbëri

Kolegji ISPE fton Prokurorinë ta hetojë Agjencinë e Akreditimit

Foto: Driton Paçarada / Koha
 

Kolegji ISPE ka ftuar Prokurorinë e Shtetit që t’i trajtojnë rastet e fundit të akreditimit të programeve të disa institucioneve private të arsimit të lartë.

Ky reagim ka ardhur pas dyshimeve që i kanë ngritur tre anëtarët e Këshillit Shtetëror të Cilësisë (Bordit të Agjencisë së Akreditimit), Dukagjin Zeka, Rozafa Koliqi dhe Arta Jakupi, si dhe organizata ORCA për manipulim të procesit të akreditimit në mbledhjen e fundit të Bordit, shkruan sot “Koha Ditore”.