Arbëri

Prokuroria kërkon burgim për shtatë të akuzuarit në rastin “Syri i Popullit”

 

Ditën kur 10 të akuzuarit në rastin e njohur si “Syri i Popullit” pritej që ta jepnin fjalën përfundimtare për akuzat që rëndojnë ndaj tyre, Prokuroria Speciale ka vendosur t’i tërheqë akuzat ndaj dy të akuzuarve në këtë rast, Lirije Luzha dhe Sabit Berisha.

Prokurori Sylë Hoxha ka thënë se këtë e ka bërë në mungesë të provave, raporton KTV.