Arbëri

Ekspertë të ekonomisë: Qeveria në detyrë mund ta dërgojë buxhetin në Kuvend

 

Mbi 80 mijë zyrtarë publikë dhe mbi 300 mijë qytetarë që varen nga skemat sociale rrezikojnë që nga muaji mars të mbesin pa paga.

Megjithëse projektbuxheti i 2020-s ishte dërguar në Qeveri nga Ministria e Financave, ai nuk u shqyrtua nga ekzekutivi, me arsyetimin se Kuvendi nuk është funksional, raporton KTV.