Arbëri

Veseli: BE-ja indiferente ndaj Serbisë e cila mohon masakrën e Reçakut

Veseli: BE-ja indiferente ndaj Serbisë e cila mohon masakrën e Reçakut
 

Sot, 15 janar 2020, janë bërë 21 vjet që kur forcat policore dhe ushtarake serbe kryen njërën nga masakrat më të rënda kundër njerëzimit në Reçak.

Kryetari i PDK-së, Kadri Veseli ka kujtuar sot një nga masakrat më të rënda të shtetit serb ndaj civilëve të pafajshëm në Kosovë - masakrën e Reçakut.