Arbëri

Zvarritjet rrezikojnë parashkrimin e plotë të aktakuzës ndaj Shukri Bujës

Foto: Koha
 

Njëzet muaj ka zgjatur gjykimi në Gjykatën Themelore në Prishtinë në rastin ndaj ish-kryetarit të Lipjanit, Shukri Buja dhe disa zyrtarëve të kësaj komune, të akuzuar për korrupsion.

Nga ky grup janë të vetmit zyrtarë që nga Gjykata Themelore në Prishtinë janë dënuar me burgim, porse shkalla e dytë ka aprovuar ndërkohë ankesën e të akuzuarve dhe prokurorit, duke e kthyer rastin në rigjykim. Disa muaj pasi lënda është kthyer në rigjykim nga Apeli ende nuk është caktuar seancë për këtë rast, shkruan sot “Koha Ditore”.