Arbëri

Të mbijetuarit e Reçakut në kërkim të vazhdueshëm të drejtësisë

67-vjeçari Ismet Emini u mbijetoi plagëve që kishte marrë në kraharor dhe në këmbë para 21 vjetësh në masakrën e Reçakut.

Por, tmerri i 15 janarit të 1999-s, i ka mbetur para syve e nga dhimbja Emini thotë që nuk ka për t’u shëruar kurrë, raporton KTV.